Rólunk mondták

Nagyon meg voltam elégedve az Imre által nyújtott szolgáltatással. Legnagyobb pozitívum mindamellett, hogy a végeredmény, a kerítés nagyon szép és ízléses lett, valamint gyorsan, belátható időn belül elvégezte a munkát, az az, amilyen segítséget nyújtott a kerítés kitalálásához. Fogalmam sem volt arról, hogy készül egy ilyen kerítés, Imre egyrészt hozott katalógust, mik azok az elemek, amikből felépül egy ilyen kerítés és amit nekem kell kiválasztani, másrészt nem sajnálta az időt es energiát, és elvitt városon belül megmutatni néhány munkáját, és közben volt idő átbeszélni az ezzel kapcsolatos összes tudnivalót, ami a döntésemben, választásomban szerepet játszhat.  Nagyon sokat segített ezzel, mindenkinek jó szívvel ajánlom!

V.A.

Tisztelt VARGA IMRE Mester! Szeretném megköszönni a szakszerű, precíz munkáját, amelyet gyorsan és pontosan elvégzett az egyházközségünk bejárati nagykapujának javítása során. Dicséretes, hogy igazodva a modern kor követelményeihez, honlapot működtet, amelyen keresztül én magam is rátaláltam Önre, amikor segítségre volt szükségem. A problémánkat megfogalmazó levelemre azonnal választ kaptam, a javítandó hiba felmérése 24 órán belül, a javítás 48 órán belül megtörtént. Ön komplexen kezelte a helyzetet, azt is korrigálta, amit én laikusan nem is kértem, illetve nem is tudtam megfelelően feltárni. Munkatársával együtt hozzáértő módon dolgozott, sőt az esztétikai szempontokra is figyelt. Ön egy kiváló szakember, ha bármilyen jellegű lakatos munkálatra szükségünk lesz, csak az Ön személyét és szakértelmét fogom igénybe venni. Isten áldását kívánom Varga Imre lakatos mester életére, családjára, munkájára!

Tisztelettel: 

Jenei Zoltán

református lelkipásztor, Debrecen-Széchenyi kerti Református Egyházközség

Tisztelt Varga Úr! 
 
Nagyon örülünk, hogy találkoztunk a kovácsoltvas jellegű kerítés és korlátok ügyében, melynek elkészítése nagy megelégedésünkre jól sikerült. A munkát a vállalt időben, a megbeszéltek alapján pontosan elkészítette, ezért másnak is fogjuk ajánlani.
Ismételten nagyon köszönjük, a továbbiakban is jó munkát és egészséget kívánunk Önnek, és az egész családnak.
 
Tisztelettel: 
Nagy János és felesége

Ezúton szeretném megköszönni Varga Imre E.V.-nak a nálunk végzett gyors, hatékony és pontos munkát. Tisztelettel:

K. Péter

Hajdúsámson

Tisztelt Mindenki!

Imrét csak ajánlani tudom egy ismerősöm ajánlotta nekem is.

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot. Személyese találkozásunkkor, a munka felmérését követően, rövid határidőn belül azt el is végezte. Munkája szép, pontos, gyors. A felmerülő problémákat, nagyon kreatívan oldotta meg, nem volt számára lehetetlen, mellesleg árban is a földön jár. 

Cz. Attila

Téglás

Csak ajánlani tudom mindenkinek a mestert. Többször segített már nekem, olyan dologban is amiben más nem tudott.Kovácsolt kiskapu, motoros nagykapu, kerítés, zár. Munkája, gyors, precíz, szakszerű.Rugalmas volt minden tekintetben és az árai is korrektek voltak.

K.István

Hajdúsámson

T. Sándor vagyok. Debrecen , Csapókertben lakom A ház és udvar felújításával kapcsolatban, sok építőiparban”jártas” emberrel hozott össze a sors, de ilyen pozitív – megrendelőbarát- korrekt hozzáállást , mint amit a Varga Úr képvisel, még nem találkoztam. A megbeszélt időben jelent meg a munka felmérésére, az árajánlatot a megadott határidőn belül megadta, a kivitelezést a vállat időben, és minőségben elvégezte, és nem mellékesen a munkadíj is kedvező volt. Mindenkinek, csak ajánlani tudom, és már ajánlottam is, ( akik ugyan úgy elégedettek az elvégzett munkával).

T. Sándor

Debrecen , Csapókert

Köszönöm! a munkát a megbeszélt időben, elváráson felül megcsináltad;)Nagyon örülünk neki, minden nap megcsodáljuk! Köszi! 

Sándor

Varga úr nem csak, hogy határidőre, szépen és jó áron dolgozik, de a legtöbb mesterrel szemben egy nagyon kellemes élmény vele dolgoztatni. Figyelmes, udvarias, tiszteletteljes, és ő is tiszteletet érdemel. Igazi jó ember, amilyet ma már nagyon ritkán látni. Köszönöm!

O. Bernadett vagyok, Lakatos Gábor felesége. Kérte, hogy írjunk véleményt a munkájáról; Pontosan illeszkednek a kapu szárnyai, nagyon szép munka, meg vagyunk elégedve és csak ajánlani tudjuk Önt! Az ár – érték arányban verhetetlen és minden rendben volt az elkészítési idővel és a beszereléssel is! A terasz korlátunkat is rengetegen megdicsérték mert remekül passzol a nemesen egyszerű stílusa a teraszunkhoz és a házunk külső megjelenéséhez! Köszönjük szépen és a továbbiakban ha még lesz valahol nálunk felújításhoz vagy új építkezéshez kerítésre vagy korlátra szükségünk Önhöz fordulunk! További szép napot és minden jót kívánunk! Tisztelettel: 

O. Bernadett

Tisztelt Varga Úr!

Ezúton szeretném megköszönni a precíz, pontos megbízható munkavégzését.
Az elkészített kerítés látványos, a toló kapu megbízhatóan működik.
Külön köszönetet érdemel a kovácsolt vas elemek elkészítése,
melyek az adott mintával mind méretében, mind megmunkálásában teljesen megegyeznek.
Ha megengedi a későbbiekben is keresni fogom a szakterületéhez kapcsolódó munkákkal és
ismerőseimnek ajánlani fogom mint szakembert.

Üdvözlettel:

Tőkés János

Csak ajánlani tudom , a megbeszélt határidőn belül teljesítette a megrendelést kiválóó minőségben korrekt áron. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. 

M. T.

Debrecen

Elvégzett munka véleményezése. A megbeszélt időpontra a vállalt munkát szakszerűen gyorsan, precízen elvégzi. Az elvégzett munka minőségi és első osztályú. üdvözlettel .. 

Gyula

B.Lajos vagyok Debrecenből.Kovácsoltvas jellegű korlát készítésével bíztam meg Varga Urat,melyet ő a megadott időben pontosan teljesített,kifogástalan minőségben.Azóta a korlát a teraszunk dísze.

B.Lajos

Minőségi munkát kaptam korrekt áron. Legközelebb is vele fogok dolgoztatni. Szép igénye munka! Csak ajánlani tudom!

Varga Úr pontos, precíz, munkájára igényes, megbízható vállalkozó; csak ajánlani tudom!

P. Melinda

Debrecen-Bánk

Varga Úr pontos, precíz, munkájára igényes, megbízható vállalkozó; csak ajánlani tudom!

P. Melinda

Debrecen-Bánk

Gyönyörű ablakrácsot kaptunk, kiválóan kivitelezve, a vállalt határidő előtt egy héttel. Megvalósította az elképzelésünket, mindenkinek csak ajánlani tudom

Több alkalommal is szorultunk már Imre segítségére, mindig időben, gyorsan és szakszerűen oldotta meg a felmerülő problémákat. Legyen szó bármilyen “vasas” munkáról, hegesztés, ajtózárak, mosókapu, kerítés javítás. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne tudott volna megoldani. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

ATIS PETROL BT.

Hajdúsámson

Nagyon pozitív a véleményünk, elégedettek vagyunk Varga Úr munkájával, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

M. József

Mindennel meg voltunk illetve meg vagyunk elégedve Varga Imre úr munkájával kapcsolatban. Az előre megbeszélteket és a kialkudott árat szigorúan megtartotta. Emailen keresztül folyamatosan tájékoztatott minket a készültség fokáról, az elküldött képek alapján láthattuk, hogy milyen lesz a korlátunk. Telefonon jóvá is hagyatta a munkát. A felszereléskor is korrekt, minőségi munkát folytattak. Figyeltek a házunk épségére, nem törtek zúztak a munkadarabokkal. Összességében örülünk, hogy ebben a mai világban egy becsületes, korrekt és ár-érték szempontjából is megfelelő szakembert találtunk. 

Gy.-né B. Ágnes

Biharnagybajom

A ház előző tulajdonosa egy 30 éves szétkorhadt fa kerítést hagyott ránk. Varga úr segítségével egy hónappal később már egy nagyon szép kovácsoltvas kerítés díszíti a házunkat, magasan a legjobb minőségben az egész utcában. Továbbá ez a kerítés 30 év múlva is ugyanilyen szép lesz, hiszen van benne anyag és minőségi munka is egyaránt. Köszönettel: 

Kovács család

Debrecen

Varga Imréről és a cégéről csak jót tudok mondani. A munkát a megbeszélt idő előtt elvégezte és abban semmilyen kifogást nem találtam. Olyan lett, mint amit megbeszéltünk, amit „megálmodtam”. Köszönöm

Molnár Attila

Varga Imre Urat szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Szakmájában jártas kiváló kovácsmester, munkájára igényes, segítőkész, megbízható mesterember, akinek a munkájával, és hozzáállásával maradéktalanul elégedettek vagyunk. A kivitelezés a megbeszéltek szerint történt, kiváló minőségben, az ígért határidő betartásával, kedvező áron. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk

Nagy szerencsénk volt amikor megbízható lakatost kerestünk a kovácsoltvas kapunk elkészítéséhez, hogy rátaláltunk Varga Imre mesterre. Az eredmény egy nagyon szép kapu lett, időben elkészült és az ára is megfelelő volt. Minden olyan megrendelőnek ajánlom, aki szereti a pontosságot, minőséget, a jó árat és a szakmai tudást.

A Határidő előtt , megfelelő minőségben , megbeszéltek szerint végezte el a megrendelt munkát. ( korlát, bogrács tartó, kocsi lejáró) Mindenkinek jó szívvel ajánlom